Fit zonder Fratsen

U wilt werken aan een gezondere leefstijl, voeding, beweging, misschien een maatje minder?
Kies dan voor “Fit Zonder Fratsen”. Persoonlijke begeleiding naar een gezondere leefstijl, een combinatietraject van 8 weken gericht op voeding en beweging.

Om Uw persoonlijke doel vast te stellen beginnen we altijd eerst met een intakegesprek. Aan de hand van Uw voedings- en beweeg dagboek stellen we een plan van aanpak op.

1 keer per week kom ik langs en bespreken we de voortgang van de veranderingen op gebied van de voeding en beweging. Stap voor stap brengen we kleine wijzigingen aan, in haalbare stappen, passend in Uw leven, om Uw doel te kunnen bereiken. Tevens is dit ook het weeg- en meet moment en het moment dat we de voeding en beweging voor de komende week bespreken. Iedere week krijgt U een nieuw trainingsschema.
Hierna gaan we lekker een half uurtje samen sporten. Op Uw eigen niveau, maar wel uitdagend. Stabiliteit, kracht en uithoudingsvermogen komen allemaal aan bod. Een bezoek neemt ongeveer een uur van Uw tijd in beslag.

Tijdens deze 8 weken laat ik U ervaren dat u zich echt niet alles hoeft te ontzeggen op het gebied van voeding. Hoe u om kunt gaan met lastige momenten, dat schuldgevoel na een culinaire uitspatting nergens toe leidt en hoe de “schade” beperkt of hersteld kan worden. Ik laat U beleven dat gezond eten nog altijd heel erg lekker is, en dat beweging prima in iedere leefstijl past.
“Fit Zonder Fratsen” staat voor: Eten zoals eten is bedoeld, bewegen zoals bewegen is bedoeld, leven zoals leven is bedoeld.

Een traject van 8 weken kost €399,00
U krijgt hiervoor:
*Intakegesprek
*Volledige voedingsanalyse
*Eerste “plan van aanpak” voeding en beweging
*8 x opvolging voedings- beweeg advies, weeg- en meet moment
*8 x 30 minuten Personal Training
*8 x Trainingsschema voor een week

U kunt ook kiezen voor alleen de voedingsbegeleiding.
Een traject van 8 weken kost dan €299,00
U krijgt hiervoor:
*Intakegesprek
*Volledige voedingsanalyse
*Eerste “plan van aanpak” voeding
*8 x opvolging voeding, weeg- en meet moment
Een bezoek duurt dan ongeveer 30 minuten

Voor meer informatie of aanmelden
Ja, Ik wil Fit zonder Fratsen

Door de meeste zorgverzekeraars wordt het gedeelte “voeding” (gedeeltelijk) vergoed uit het aanvullende pakket. klik voor informatie over vergoedingen door zorgverzekeraars op onderstaande link.
Vergoedingen zorgverzekeraars

Gewichtsconsulent, Personal Trainer, Wandelcoach, Powerwalk Trainer