Ingrediƫnten:
300 g biefstukreepjes
1 struik paksoi
1 el zonnebloemolie
150 ml woksaus teriyaki-honing
50 g gebakken uitjes
Bereidingswijze:
* Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
* Bestrooi de biefstukreepjes met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de biefstuk 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan, leg op een bord en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.
* Snijd de paksoi in stukken van 2 cm breed. Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi even kort. Voeg de gegrilde biefstukreepjes toe en roerbak deze even kort mee.. Dan de woksaus en mihoen toevoegen en al roerende goed heet laten worden.
* Bestrooi op het bord met wat gebakken uitjes
Eet smakelijk!!!!
Receptinspiratie en foto: allerhande.nl