Witlofsalade met Tonijn, Avocado en Walnoten

Ingrediƫnten: (Lunch voor 2 personen)
2 stronken Witlof
1 Avocado (eetrijp)
1 blikje Tonijn
2 Eieren
1 Handje walnoten

Voor de dressing:
2 el Olijfolie – extra vergine
1/2 el Citroensap
1 el Kappertjes
1 teen Knoflook
4 takjes tijm – vers

Bereidingswijze:
*Kook de eieren hard
*Laat de tonijn uitlekken in een vergiet
*Snijd de witlof in reepje
*Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd dit in blokjes
*Pers de knoflook uit met een knoflookpers en meng deze met de andere ingrediƫnten voor de dressing in een schaaltje
*Pel de eieren en snijd ze in partjes
*Meng alles door elkaar in een grote schaal
Je salade is klaar!
Eet smakelijk!!!!!

Inspiratie en foto via pinterest: voedzaamensnel.nl

Gewichtsconsulent, Personal Trainer, Wandelcoach, Powerwalk Trainer