Vergoedingen

Vergoedingen gewichtsconsulent:

Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Een BGN gewichtsconsulent is in het bezit van een geldig diploma van een geaccrediteerde opleiding. Tevens volg ik regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied.
Ik begeleid cliƫnten volgens het BGN-behandelprotocol en verkoop geen maaltijdvervangers of afslankproducten.

De consulten van een BGN gewichtsconsulent worden (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket.
Op onderstaande pagina vindt u een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als u op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kunt u lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Ook kunt U de voorwaarden terugvinden in uw eigen verzekeringspolis.

Als u uw zorgverzekeraar niet terug ziet in onderstaand overzicht, wordt er meestal geen vergoeding gegeven. U kunt dit uiteraard altijd navragen bij uw zorgverzekeraar.
De BGN-gewichtsconsulent wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, uw bezoek aan de BGN-gewichtsconsulent is daarom niet van invloed op uw eigen risico.

Vergoedingen BGN Gewichtsconsulent

Vergoedingen Wandelcoaching:

Voor de wandelcoaching trajecten ben ik opgeleid bij Mindful Run. Deze trajecten worden niet vergoed vanuit de zorgverzekeraars, maar dit betekent niet dat U alle kosten zelf hoeft te dragen. Uw werkgever of bijvoorbeeld UWV kan in sommige gevallen veel voor U betekenen. Op onderstaande pagina vind U hierover meer informatie.

Vergoedingen Mindful wandelcoaching

Mocht U nog vragen hebben dan kunt U natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen

Graag meer informatie over vergoedingen