Ingrediƫnten:
2 aubergines
3 bosuitjes
2 tl sesamzaadjes
1 rode peper
Marinade:
2 el sojasaus
2 el sesamolie
1 flinke el bruine basterd suiker
1 limoen
1 tl gember
1 tl knoflook
Bereidingswijze:
* Meng alle ingrediƫnten van de marinade in een klein steelpannetje en verwarm tot de bruine basterd suiker gesmolten is. De marinade zal een beetje dikker worden.
* Halveer de aubergines en bestrijk deze met de marinade. Zorg dat alle marinade gebruikt wordt en verdeel alles over de aubergines. Laat de marinade 30 minuten intrekken.
* Grill de aubergines in totaal ongeveer 15 minuten met tussentijds omkeren.
* Snijd ondertussen de bosuitjes in ringen en de rode peper fijn.
* Bestrooi de gare aubergines met de sesamzaadjes, bos uien en rode peper.
Eet smakelijk!!!!!
Inspiratie recept en foto via pinterest van: jaimyskitchen.nl