Marokkaanse kokoskoekjes

INGREDI√čNTEN:
175 gram bloem
150 gram maizena
3 eieren
150 ml zonnebloemolie
150 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
Half zakje bakpoeder
Garnering
1 pot Abrikozenjam
Kokos

BEREIDINGSWIJZE:
Klop de suiker en vanillesuiker met de eieren schuimig en voeg de olie toe. Voeg de maizena en bakpoeder en meng het goed. Voeg de bloem een beetje bij beetje, totdat je een mooi deeg hebt. Maak hier kleine bolletjes van en leg op een bakplaat met bakpapier. Bak ze op 180 graden gaar in 10 a 15 minuten.
Verwarm de abrikozenjam met een beetje water en pureer het met een staafmixer of in een blender en laat de koekjes er even in zwemmen zodat ze de jam goed opnemen. Rol de koekjes hierna door de kokos.
Eet smakelijk!!!!!

Recept en foto gevonden op pinterest. Woweten.nl

Gewichtsconsulent, Personal Trainer, Wandelcoach, Powerwalk Trainer